http://www.tonekollen-kennel.com/31856865
Se her for mer oppdatering om oss

torsdag 7. juli 2011

Hamburger, kald drikke og stekende solHer sitter vi nå i skyggen på terassen på Junkerdal turiststue. Vi har møtt Bjørn og Toril etter bare to dager fra Bolnastua. Vi skal videre mot Sulitjelma i dag, men på lunsjmenyen står en høy bunke med hamburger og bacon, så noen timer her blir det. Lukter meget godt!

Dagene fra Stekvasselv har gått ganske radig med for det meste godt merkede stier (Nordlandsruta)og lettgått terreng og greie elver. Vi har møtt den godeste nylig pansjonerte legen Falk som startet noen få dager etter oss på Lindesnes, og vi går ganske likt om dagene, så møtes ofte. Imponerende hvordan han går på om dagene og er kun seg selv.

Noe fisk har det selvfølgelig blitt, og i går ble det tilbakelagt over et par mil med E6 ved Polarsirkelen. Ren forflytningsetappe med andre ord. Men vi har hatt været med oss, så dagene er fine og går fort. I dag har vi gått i tre timer over fjellet her, og hittil den varmeste dagen! Ryktes om 30 grader i skyggen med vind.

3 kommentarer:

 1. Hei gutta
  Saa litt skummel ut den elva ja!
  Flotte naturbilder! Fin kunst ogsaa!
  God tur videre!

  SvarSlett
 2. Nå får jeg håpe dere ikke får mere problemer med teltstenger,sekk osv.Ønsker dere en flott tur videre nordover å håper ikke myggen blir altfor plaqsom.Hilsen mormor og bestefar på Fjell.

  SvarSlett