http://www.tonekollen-kennel.com/31856865
Se her for mer oppdatering om oss

Om oss

Kim:


Ble dratt med i Oslomarka etter kjentmannsposter så fort han kom til verden, og lidenskapen for natur som oppholdsted har bare blitt sterkere i de 20 årene som har gått. Ivrig fisker og småviltjeger som gjerne tar med seg 10kg fotoutstyr på turer.Keino:

Tonekollens Keino er en stor og sterk 7 år gammel Gordon setter. Han elsker å jakte fugl, trekke vogn og slede og kløv. Han takker ikke nei til en telttur i fjellet, kanotur i østmarka eller en hvil i sofaen.

Anders:
Ivrig jeger på det aller meste som rører seg
og takker aldri nei til en jakt etter storørreten.
Å vandre i norsk natur ligger i blodet hans og har i 19 år vært å møte i østmarka med en godt brukt vadmel bukse og hagla på ryggen. Og med en skolegang innen media og lidenskap for å skrive artikkler om turer, er ofte penn og papir hans følgevenn.

Bjørka:

5 år gammel kleiner münsterlander med enorm jaktlyst. Hun tar stand på alt fra bever til rugde og er en spesialist på skogsfugl. Lykke for Bjørka er å gå lange turer hele dagen, for så å få krype under dyna eller inn i soveposen og sovne ved fotenden på kvelden. En fullstendig hengiven og trofast venn på tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar