Frokost:
9x havregryn, tørrmelk, rosiner, tørket frukt
2x en potetmospose og 50g elgpølse
2x ris og rett i koppen
2x polarbrød med leverpostei, skinkeost og brunost
Lunsj:
4x en potetmospose
4x ris og rett i koppen
4x real turmat
3x havregryn, tørrmelk, rosiner, tørket frukt
i tillegg tre poser polly peanutter fordelt på 15 dager
Middag:
2x ris og rett i koppen
2x to potetmos poser
11x real turmat
Dette er først og fremst et utkast på hvordan jeg (Kim) tenker matveien min kommer til å bli per etappe, og jeg kommer til å satse på å spise fettrasjon, så en del soyaolje kommer til å bli blandet i all mat.
Er det en ting kroppen trenger på en slik lang fysisk hard tur, så er det energi, og fettrasjon fungerer utmerket!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar