http://www.tonekollen-kennel.com/31856865
Se her for mer oppdatering om oss

Forberedelser

Keino trener nå ofte med kløv for å trene seg best mulig opp til turen. Han vil ha en kløv som veier rundt 9 kg på det meste, og å gå med den hver dag i rundt 6-7 timer krever god fysisk form av hunden. Dette viser seg å ikke plage Keino så dette skal gå fint. Har vært hos seleverkstedet og fått de til å tilpasse en ny og litt større kløv til han som vil bli ferdig rundt midten av Juni.
Har fått mange gode tips av de om hva slags materiale i potesokker som er best for hundene våre, og hvordan de skal best festes for å forebygge gnagesår.
Det å spørre og lytte til erfarne mennesker som ofte har det du lurer på som yrke, gjør planlegging og forberedelser mye enklere og er viktig å ta seg tid til.


--------------------------------------------------------------

Anders og jeg har nå gått inn for sekkeplikt. Det vil si at når vi går utenfor huset, så skal vi ha på storsekken med 25kg. Vi vurderte i tillegg løpeplikt, men ble en av delene og å gå med sekk til en hver tid er nokså relevant, så ble til det.

Og med sekkeplikt følger mestingtur. Vi har den siste tiden hatt lyst til å gå Flyktningeruta, en 120 km lang tursti som strekker seg gjennom østmarka og til Sverige, så tidlig lørdag morgen spenner vi på oss ski og storsekk, tar med minimalt med mat og mye vann og går hele ruta i ett strekk i nogelunde rask tempo. Det vil si vi kommer til å gå 50/10. 50 minutter mars og 10 minutter hvile. Meningen med turen er først og frems for å prøve å bli noe slitne og erfare hvordan hverandre er og fungerer under tidspress og hardt fysisk.
Vil komme tilbake til denne turen når den er overstått.

1 kommentar:

  1. Ha en fantastisk god tur !!!
    Hilsen oss fra Søgne Røde Kors Hjelpekorps

    SvarSlett