http://www.tonekollen-kennel.com/31856865
Se her for mer oppdatering om oss

mandag 25. juli 2011

Det går fort mot Nord
Den siste etappen er blitt preget av store svermer mygg, steinur og store sletter. Med andre ord en ganske så kjedelig etappe. Været har vært greit men mye tåke og glatte steiner, så det har vært krevende og slitsomt for ikke minst hodet å gå. Mye å passe på med hvor hunden går i steinura som vi må følge etter for ikke å dra i båndet. Skoene er blitt helt revet opp så godt er det at jeg (Kim) har fått sendt opp et nytt par.

Vi fikk begge ganske så samtidig en følelse at turen har nådd det den klarer å gi oss i naturopplevelser, så vi ser så frem til å komme til Nordkapp at det kan nevnes haiking med en finsk buss ut fra Skibotndalen (vi hadde en lapp med 'Skadet hund, trenger transport' og prøvde å haike uten hell før den bussen kom), overnatting i Skibotn på en brygge, pirattaxi med en interessant bygdekar og fremtidig buss ved Alta.
Myggen blir bare værre, fjellene er forsvunnet og viddene blir åpne og bare transportetapper, og med så mye som venter hjemme av jakt, forberedelser til jakt og veidemannsliv i god gammel furuskog (!)i østmarka, og sjøfiske og det som er, så føler vi turen ikke trenger å dra seg lengre ut enn nødvendig.

Vi sitter nå i Reisadalen og hatt to overnattinger her har spist godt med kjøttmat før vi om noen timer drar videre mot Alta.

6 kommentarer:

 1. Jævelig bra jobba karer! dritbra blogg og greier, sjekker den dritofte xD spennende og godt skrevet med bra bilder. godt jobba hele bunten!
  hilsen Engstad :D

  SvarSlett
 2. Stå på gutter. Dette er kjempebra ! Målet er vel i sikte om ikke så altfor lenge. Og til deg Kim: Ser du fram til andre naturopplevelser er du herved invitert til å bli med meg på reinsdyrjakt i Snøhettaområdet hvis det passer med tid og lyst. GOD TUR TIL DERE ALLE videre nordover. Hilsen Arnfinn.

  SvarSlett
 3. Takker for kommentarer. Ja turen går fort mot slutten og vi ser på en måte frem til det nå.
  Flere naturopplevelser er meget fristende, så tid og lyst til reinsdyrjakt skal en klare å ordne Arnfinn! Høres helt topp ut.

  SvarSlett
 4. Hei dere :-) Nå er dere snart ved målet. Det er litt av en bragd for to og firbente. Jeg har vært innom hver dag og lest, spennende. Jeg regner med å bli rikelig oppdatert med mer beskrivelser og bilder etter hvert. Dere kan være utrolig stolte av dere selv nå.

  Hilsen Anne-Grethe. Chanto & Chanira hilser brutter'n som har vært flink og gått så langt.

  SvarSlett
 5. Nå er snart målet nådd.Det står stor respekt av hva dere har gjennomført Anders,Kim,Bjørka og Keino.Ha en fin tur den siste etappen.Gleder oss til dere kommer hjem.Skogene i Østmarka venter også på dere.Hilsen mormor og bestefar på Fjell.

  SvarSlett
 6. Hei Anders,
  Fantastisk flott innsats fra dere alle fire! Dere kan være stolte av dere selv! Gi Börka og Keino en god klem og klaps fra meg.
  Önsker dere en god tur sörover og en god jakt når du kommer hjem.
  Det har vært alle tiders å kunne fölge dere på nettet.
  Ingebjörg/Nederland

  SvarSlett