http://www.tonekollen-kennel.com/31856865
Se her for mer oppdatering om oss

lørdag 18. juni 2011

kriseløsning med telt i Børgefjell

I dag knakk hele to skjøter i stengene, og alle på samme sted; midt på. Vi tok kontakt med helsport på torsdag og de sendte med en gang opp mange ekstradeler samt hvert vårt nye sett med stenger! Rask og god service. De hadde hørt om lignende problem og mulig vi har fått deler fra det partiet. De nye skal nå merkes så vi kan se om de også brekker om 40 dager. De ble sendt til Brønnøysund hvor foreldrene mine henter de, men vi rakk ikke få de før Børgefjell, så her må vi finne på noen midlertidig løsning.
Filen på leathermanen ble brukt til å kutte rørskjøtedelen i tre biter som bare tok en god time.. disse går over bruddet og blir tapet fast. håpe dette holder.

Ellers kan det meldes om flere tykke kilos ørreter de siste tre dagene, og 14 pene stekeørret opp til halvkilo i dag. Mye god mat som blir både kokt, stekt, tørket og røkt og smaker nydelig!

2 kommentarer:

  1. Synd med så mye "trøbbel" med teltstengene,men det ser vel ut til at dere takler det meste. Ellers må jeg si at jeg blir grønn av misunnelse når jeg ser bilder og leser om fiskene.Ha en fortsatt god tur. (Barbara hilser så mye) Hilsen Arnfinn.

    SvarSlett
  2. Må ta det rolig i teltet vettu gutta ;)

    SvarSlett