http://www.tonekollen-kennel.com/31856865
Se her for mer oppdatering om oss

lørdag 4. juni 2011

Bursdagsfeiring ved Føllingstua
Vi kom ned på vei Torsdag etter en liten men regnfull etappe og ble hentet i bil og kjørt til Føllingstua camping hvor begge familiene hadde lagt seg inn på hytte og skulle være til Lørdag. Her ble det god mat hos de som driver stedet som vi kjenner med gode kaker som dessert!

Utstyr ble tørket, god mat fortært og Snåsavannet ble prøvd med fiskeutstyr uten noe hell. En kamerat fra hjemtraktene er på vei oppover nå og skal være med et par etapper, så blir fra mandag av tre stk på vei mot Nord. Hvor lenge vi blir tre stk er enda uvisst, men han blir med så lenge han kan.

4 kommentarer:

 1. Følger med dere gutter! Håper dere hadde det fint i Trondheim!
  Mvh Crister

  SvarSlett
 2. Hei hei!

  Det ser ut til at du hadde en kjempeflott bursdag Kim. Masse god mat og flott kakebord. Leste nettopp at Keino har fått gnagsår. Håper det går snart over og at dere får litt bra vær. Ser ikke så værst ut. Kos dere godt.
  Beste hilsner fra Bestefar og Bestemor

  SvarSlett
 3. Det er så utrolig moro å følge dere, Anders! :D Dere er noen srekinger, og jeg er stolt av å si at vi er i familie (selv om jeg ikke akkurat har tenkt til å gå Norge på langs)! ;D Håper dere hadde det koselig på Føllingstua - jeg skulle så gjerne ha vært der jeg også. :)

  God tur videre!

  Klem fra Christine

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig at dere kom til Føllingstua og feira bursdag hos oss. Det er en utrolig stor bragd dere gjør, som går Norge på langs i fjellet med de tunge sekkene. God tur videre Anders og Kim ! Vi kommer til å følge dere hele veien til Nordkapp ;-)

  SvarSlett